Jarkko Rantanen

Jarkko Rantanen

Menestyksen salaisuus -psykologinen turvallisuusPsykologinen turvallisuus on nyt kaikkien huulilla. Siitä on muodikasta puhua ja se on saanut huomiota myös niiden keskuudessa, jotka eivät psykologiasta muuten piittaa. Mitä se oikeastaan on ja miten siihen voi vaikuttaa?Monesti ajatellaan, että menestyvän tiimin takana on selkeät tavoitteet, suunnitelmat, vastuut ja rakenteet, kunnianhimoisista ihmisistä puhumattakaan. Monet tutkimukset kuitenkin kertovat, että tärkeinyhteinen tekijä menestyneille tiimeille on psykologinen turvallisuus ja se, millainen tunne-ilmasto tiimissä vallitsee: uskaltavatko ihmiset olla voimia, ottaa riskejä, epäonnistua ja puhua vaikeista asioista.Tässä elämänmakuisessa puheenvuorossa kuulemme kahden psykologin keskustelun. Ilona Rauhala haastattelee Jarkko Rantasta.

BIO

Jarkko Rantanen on työelämän tunnetaitoihin erikoistunut psykologi, tietokirjailija ja valmentaja. Hän on Emergyn ja WorkPlace Nordicin perustajaosakas.
Jarkko on myös yksi juuri ilmestyneen “Johda Tunneilmastoa – vapauta työyhteisösi todellinen potentiaali” kirjoittajista (kirja ilmestyy maaliskuussa 2020).

COACHING TO SUCCESS
2020

Finlandia-talo
Mannerheimintie 13e,
00100 Helsinki

Tapahtuman järjestää

BCI Business Coaching Institute
UMA Workspace
Keilaniementie 1
02150 Espoo

www.bci.fi

Lisätietoa tapahtumasta

BCI Business Coaching Institute
info@bci.fi
puh. 010 2353 976