Infoa

Tervetuloa Coaching to Success 2020 -konferenssiin!

Torstaina 14.5.2020 Finlandia-talossa Helsingissä järjestetään viidettä kertaa Suomen suurin coaching-alan tapahtuma. Päivän aikana saamme kuulla ajankohtaista tietoa hyvästä johtamisesta, kukoistavasta työelämästä ja coachingin merkityksestä organisaatioissa. Tapahtuma on täynnä mielenkiintoisia keynote-puheenvuoroja ja innostavia keskusteluita.

Haluamme tarjota sinulle ja kollegoillesi korkeatasoisen ja hyvin organisoidun tapahtumapäivän, johon sisältyy herättäviä puheenvuoroja, uutta tutkimustietoa ja kiehtovia tarinoita. Konferenssissa saat pysähtyä kuuntelemaan, oppimaan ja viihtymään kannustavassa ilmapiirissä.

Voit viettää päivän yhdessä oman porukkasi kanssa tai verkostoitua ja tavata muita osallistujia eri organisaatioista. Tapahtuman kruunaa erinomainen ruokatarjoilu sekä kauniit puitteet Helsingin ydinkeskustassa veden äärellä.
 

Kenelle konferenssi on tarkoitettu?

Coaching to Success -konferenssi on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita henkisten voimavarojen kehittämisestä, hyvästä johtamisesta ja myönteisen muutoksen luomisesta työelämään. Mukana on tyypillisesti johtajia, esimiehiä, HR-ammattilaisia, coacheja, konsultteja ja kouluttajia monilta eri toimialoilta.

 
Ota aikaa kuuntelulle ja oppimiselle

Joka vuosi Coaching to Success on koskettanut ja puhutellut satoja kävijöitä. Se todella jää mieleen.
 

Lue, mitä aiempien vuosien osallistujat kertovat:

”Hieno pysähtyminen ja läsnäolon kokonaisuus. Mahtavia kohtaamisia uusien ja aiemmin tapaamieni upeiden ihmisten kanssa.”

”Tapahtuma kokonaisuudessaan huokui hyvää suunnittelua ja sen toteuttamisen taitoa. Aikataulu piti ja jokainen yksityiskohta tuntui hyvin mietityltä. Esitykset olivat sopivan pituisia ja erilaisia, ne puhuttelivat teemaa eri näkökulmista.”

”Kiitoksia kevään parhaasta koulutuspäivästä! Saimme paljon eväitä reppuumme!”

”Hyviä esiintyjiä ja ajankohtaiset aiheet. Paikka erinomainen ja toimivat järjestelyt. Kokonaisuus oli ehjä ja antoisa.”

”Suurkiitokset loistavista järjestelyistä ja oivalluttavista esityksistä! Erinomainen kokonaisuus!”

”Jos pääsee vain yhteen tilaisuuteen vuodessa, tämä on se tilaisuus! Kiitos teille.”
 

Pysähdy. Kuuntele. Ota vastaan.

Tämän vuoden Coaching to Success -konferenssi keskittyy organisaation menestyksen teemaan.

Tapahtuman puhujia tänä vuonna ovat:
Alf Rehn, Kaija Pohjola, Ilona Rauhala, Jarkko Rantanen,
Merja Soosalu, Helena Åhman, Jari Salomaa, Ulrika Björkstam,
Soile Roth ja Sanna Rainio.

 

 

Mitä Coaching to Success 2020 antaa sinulle ja organisaatiollesi?


1. Inspiroivaa oppimista työelämän ajankohtaisista teemoista

Coaching to Success 2020 on korkeatasoinen koulutuspäivä täynnä ajankohtaista tietoa työelämän kehittämisestä ja nykyaikaisista johtamisen tavoista. Puhujat tuovat esiin uusia, yllättäviäkin näkökulmia työelämän muutoksiin ja tarjoavat ratkaisuja esimerkiksi haastaviin vuorovaikutustilanteisiin. Tapahtuma on luonteeltaan inspiroiva ja elämyksellinen. Joka vuosi saamme kiittävää palautetta avoimesta ilmapiiristä, joka kannustaa oppimaan ja oivaltamaan. Konferenssi tarjoaa tilan, kipinän ja kaikupohjan omille ajattelun ja toiminnan muutoksille.

 

2. Työkaluja ja vinkkejä johtamistyöhön

Miten johtaja haastaa parempaan ajatteluun? Miten läsnäoleva kuuntelu vaikuttaa johtajan vuorovaikutukseen? Coaching to Success 2020 -tapahtuman puheenvuoroissa nousee esiin uutta suuntaa rakentavia näkemyksiä tulevaisuuden johtamisesta. Tapahtuman asiasisältö on käytännöllistä ja hyödyllistä: voit ottaa saamasi opit heti käyttöön omassa työssäsi.

 

3. Ideoita kehittymiseen ja kehittämiseen

Miten luoda psykologista turvallisuutta työelämään? Mitä on keskusteluälykkyys haastavissa tilanteissa? Voisiko vastarannan kiiskenä toimiminen avata uusia ovia? Coaching to Success -tapahtuma on tunnettu siitä, että se herättää oivalluksia ja uusien ajatusten siemeniä. Mitä siitä lähtee itämään? Päivän aikana kuulet keynote-puhujien vaikuttavia kokemuksia ja näkemyksiä sekä oman kasvun että työelämän kehittämisen tueksi.

 

4. Mahdollisuus pysähtyä, viihtyä ja verkostoitua

Coaching to Success on antoisa, lämminhenkinen ja korkeatasoinen koulutustapahtuma. Huippuesiintyjien lisäksi pääset nauttimaan herkullisesta aamiais- ja lounastarjoiluista sekä kiehtovasta seurasta. Saat halutessasi aikaa kohtaamisille: voit viettää päivän oman ryhmäsi kanssa tai tavata muita samoista teemoista kiinnostuneita ihmisiä eri organisaatioista. Tule verkostoitumaan, innostumaan ja viihtymään!

 

Tule mukaan Coaching to Success -konferenssiin nauttimaan inspiroivasta ohjelmasta ja upeasta päivästä! 

Ryhmävarauksen yli viiden henkilön ryhmille voit tehdä täällä tai sähköpostitse info@bci.fi.

 

 

 

COACHING TO SUCCESS
2020

Finlandia-talo
Mannerheimintie 13e,
00100 Helsinki

Tapahtuman järjestää

BCI Business Coaching Institute
UMA Workspace
Keilaniementie 1
02150 Espoo

www.bci.fi

Lisätietoa tapahtumasta

BCI Business Coaching Institute
info@bci.fi
puh. 010 2353 976