Helena Åhman

Helena Åhman

Keskusteluälykkyttä ja tilannetajua johtamisen painetilanteisiin ja neuvotteluihin.

Helenan johdolla saat lisänäkökulmia siitä, miten paineisissa tilanteissa voi onnistua entistäkin paremmin. Konfliktinratkaisutaito on kriittinen taito elämässä. Helena haastaa näkemään konfliktitilanteet menestymisen mahdollisuuksina, välttämään kielteiset konfliktit ja luomaan tarpeellisia. Helena Åhman on hakenut oppia sisältöön Harvardin yliopistosta FBI:n menetelmiin.
 
Helena on työpsykologiasta väitellyt tekniikan tohtori, ja KM, joka on sparrannut lukuisia johtoryhmiä ja luonut myös uusia työkaluja johtoryhmien ja hallitusten kehittämisen tueksi. Helenan kirja Mielen johtaminen organisaatiossa voitti Ekonomiliiton kirjallisuuspalkinnon Suomen parhaana bisneskirjana. Hän on kirjoittanut myös muita suosittuja tietokirjoja, uusimpana poliisin Karhu-ryhmän entisen operatiivisen johtajan ja kouluttajan Harri Gustafsbergin kanssa kirjoitettu huippusuosittu Tilannetaju (AlmaTalent) ilmestyi 2017.
 
Näissä ainutlaatuisissa Painetilanteet-valmennuksissa ja -luennoilla Helena Åhman tuo saatavillesi vuorovaikutustilanteiden ratkaisemisen helmet: Harvardin kaltaisten huippuyliopistojen neuvotteluopit sekä panttivankineuvottelijoiden ja tunnettujen sovittelijoiden parhaat menetelmät. Kehität psykologista vaativien paineenhallintaa ennen kokemattomalla tavalla, ja teet parempia päätöksiä painetilanteissa.
 
Keskusteluälykkyttä ja tilannetajua johtamisen painetilanteisiin ja neuvotteluihin.

• Mitä keskusteluälykkyys on ja miksi toimimme usein huonoimmin vaikeimmissa keskusteluissa?
• Tilannetaju pohjustaa keskusteluälykkyyttä – mistä se muodostuu?
• Miten näissä asioissa voi kehittyä?

Helena Åhman, Työpsykologian tohtori

Helena on työpsykologiasta väitellyt tekniikan tohtori, ja KM, joka on sparrannut lukuisia johtoryhmiä ja luonut myös uusia työkaluja johtoryhmien ja hallitusten kehittämisen tueksi. Helenan kirja Mielen johtaminen organisaatiossa voitti Ekonomiliiton kirjallisuuspalkinnon Suomen parhaana bisneskirjana.

Helena on juuri julkaissut uuden kirjan Keskusteluälykkyys painetilanteissa (Alma Talent), joka auttaa johtajia, esimiehiä ja asiantuntijoita toimimaan vaativissa keskusteluissa, neuvotteluissa ja konflikteissa, paineisissa ja haastavissa tilanteissa.

Keskusteluälykkyyden keskiössä on kyky kohdata ja käsitellä tunteita, johtaa itseään vuorovaikutustilanteissa. Helena on hakenut lisäoppia keskusteluälykkyyteen sekä Harvardista, mm. FBI:n, Scotland Yardin ja CIA:n entisiltä panttivankineuvottelijoilta yhtä lailla kuin Suomen parhailta neuvottelijoilta, sovittelijoilta, johtajilta ja rauhanvälittäjiltä.

Helena antaa näkökulmia siitä, miten paineisissa tilanteissa voi onnistua entistäkin paremmin. Konfliktinratkaisutaito on kriittinen taito elämässä, ja Helena haastaa näkemään konfliktitilanteet menestymisen mahdollisuuksina.

Helenan viisi keskusteluälykkyyden keinoa avuksi haastaviinkin tilanteisiin:

• Ymmärrä millaista keskustelua käyt
• Säädä olotilasi keskustelulle otolliseksi
• Kuuntele ja reagoi kuin panttivankineuvottelija tai rauhanvälittäjä
• Kysy tilannetajuisesti
• Pakita viisaasti

COACHING TO SUCCESS
2020

Finlandia-talo
Mannerheimintie 13e,
00100 Helsinki

Tapahtuman järjestää

BCI Business Coaching Institute
UMA Workspace
Keilaniementie 1
02150 Espoo

www.bci.fi

Lisätietoa tapahtumasta

BCI Business Coaching Institute
info@bci.fi
puh. 010 2353 976