Ari Rämö

Ari Rämö

Arvostavaa johtamista – käytännön kokemuksia

Ari avaa esityksessään oman kasvupolkunsa itseään säästämättä: mistä ajatusmalli lähti liikkeelle, mitä virheitä hän on tehnyt, mitä oppinut niistä; mitkä ovat johtamisen tärkeitä päätöksiä ja mikä merkitys arvostavilla kohtaamisilla on jokaisen arjessa. Arvostelemalla tai arvostamalla saadaan aikaan hyvin erilainen lopputulos. Pomon lisäarvo on hyvin pienistä ja helpoista asioita kiinni ja ne voi jokainen oppia, jos vain aidosti haluaa.

Arvosta ihmisiä, joka tilanteessa. Niin helppo – ja samalla vaikea – on hyvän johtamisen resepti.

Johtamisesta tehdään usein turhan monimutkaista ja jopa matemaattista, jolloin teoriaa on vaikea soveltaa arkeen. Parhaimmillaan johtaminen on kuitenkin hyvin yksinkertaista, silti tuloksekasta!

Bio

Ari on eri kokoisten organisaatioiden pitkänlinjan johtaja, kirjailija ja puhuja sekä armoitettu ajattelija, joka on vienyt teoriansa johtamisesta käytäntöön – menestyksekkäästi. Hänen luotsaamansa yritys SICK Oy on omassa sarjassaan sijoittunut sijoille 1-1-1-3-2-2-3 Suomen parhaiden työpaikkojen (Great Place to Work) arvioinnissa viimeisten seitsemän vuoden aikana ja noussut yhdeksi alansa ykkösbrändeistä.

Linkki Arin uusimpaan kirjaan ja ensimmäiseen kirjaan.

COACHING TO SUCCESS
2020

Finlandia-talo
Mannerheimintie 13e,
00100 Helsinki

Tapahtuman järjestää

BCI Business Coaching Institute
UMA Workspace
Keilaniementie 1
02150 Espoo

www.bci.fi

Lisätietoa tapahtumasta

BCI Business Coaching Institute
info@bci.fi
puh. 010 2353 976